Sidor

fredag 12 november 2010

Klassbloggen igen!

Åh! Det är så häftigt! Eleverna har nu hunnit skriva fyra egna inlägg. Barnen vill verkligen visa upp vad de har skrivit och läser gärna högt för hela klassen när de skrivit ett inlägg. Det var också kul när jag hade skrivit en kommentar hemifrån och berättat vad jag gjorde hemma.
De är otroligt stolta och har längtat efter att kunna gå in och läsa bloggen hemifrån. Vi skrev om bloggen i veckobrevet idag och bad föräldrarna att kommentera. 30 minuter efter att vi skickade mailet kom den första kommentaren. Då blir jag lycklig!!!

Tack Anna-Lena för idén att använda Wordle till veckans bokstav. Den lade vi ut som en gadget på bloggen. Vi skrev förstås ut den och satte upp den i klassrummet också. Det var häftigt så fräsigt det blev.

Nu ska jag försöka hålla helg!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att ni har en klassblogg. Hoppas vi får höra mer om den när vi kommer på studiebesök. Vi har en weeblysida där vi publicerar elevarbeten och på den finns också en blogg. I början fick vi en hel del kommetarer, sen blev det inte så många. Idag var det 2 elever som fick skriva inlägget, hoppas det ger mer kommetarer. Ser fram emot vårt studiebesök hos er:-)

    SvaraRadera
  2. Hm... Då får vi försöka att elda på dem om de ledsnar.

    SvaraRadera